XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. október 1. Malvin, Teréz

Szeptember 1-jétől korlátlan ideig élhetnek ezzel az angyalföldiek Könyvesbolti kedvezmény a kerületieknek 2009. augusztus 24. - Módosítva: 2015. január 10. | Kulturális hírek NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

Az egészségtől a hobiig számos témában vásárolhatnak olcsóbban könyveket a kerületiek a Fejtő Ferenc Könyvesboltban. A szép- &és szakirodalmon kívül hangoskönyvekre szintén igénybe vehető a 20 százalékos árengedmény.

Lakcímkártyája felmutatásával kedvezményt kap a Fejtő Ferenc Könyvesboltban minden angyalföldi lakos. A Kossuth Kiadó új könyvesboltjában 20 százalékos kedvezmény jár valamennyi XIII. kerületinek, amennyiben igazolja, hogy itteni állandó lakcímmel rendelkezik. Így ötödével olcsóbban vásárolhatnak az itt élők könyveket és hangoskönyveket. Érvényes az árelőny gyerekkönyvekre, ismeretterjesztő albumokra, enciklopédiákra, sorozatokra, idegen nyelvű köynvekre, szépirodalomra és szakkönyvekre.

Aki élni szeretne a lehetőséggel, szeptember 1-jétől teheti meg azt, az üzlet Újpesten a LIBRO Udvar Irodaházban találahtó a Bocskai utca 26. alatt található.