XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. szeptember 29. Mihály, Mirabella

További kedvezmény a szülőknek Bővül az ingyenes parkolást igénybe vehetők köre 2013. október 18. | Közlekedési, parkolási hírek NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

A képviselő-testület módosította az önkormányzat közigazgatási területén a járművel várakozás rendjének szabályozásáról szóló rendeletét.

A Képviselő-testület 2010 júniusában alkotta meg parkolási rendeletét, majd ez évben parkolási kedvezményt biztosított a kerületi állandó lakcímmel rendelkező szülőknek, akiknek a gyermeke a XIII. kerület várakozási övezet területén működő bölcsődébe, óvodába vagy általános iskolába jár. Ennek értelmében a gyermekét szállító szülő 15.00 - 18.00 óra között fél óra időtartamban ingyenesen várakozhat saját tulajdonú gépjárművével az oktatási, nevelési intézmény közelében. 

A testület mostani döntésével a kedvezményt kiterjesztette olyan gépjárműre is, amely nincs a szülő tulajdonában, vagy üzembentartásában, de azt a munkáltatójától kizárólagos használatra kapta és napi használati eszköze.