XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. augusztus 9. Emőd, Román

Gálakoncert a Dagály utcai parkban Angyalföldi Utcazenei Fesztivál - Gálakoncert 2013. november 13. - Módosítva: 2014. február 20. | 75 éves kerület hírei NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

Tavasztól őszig összesen hét alkalommal, és helyszínen jelentkezett a tehetségkutató zenei sorozat, amely kerületünk 75. évfordulója alkalmából került megrendezésre. A fesztivált záró koncertre október 18-án a Dagály utcai parkban valósult meg, ahol a legtöbb közönség-szavazatot elérő fellépők díjazására és gálakoncertjére került sor.

A díjazottak értékes hangszervásárlási utalványokban részesültek, a támogató XIII. Kerületi Önkormányzat jóvoltából, akik a következők voltak:

 

I. Közönségdíj: Csordás Daniella
II. Közönségdíj: Retro School Band és a VálaszÚt
IV. Közönségdíj: AK-XIII

 

A fiatal zenészek ismét megmutatták tehetségüket a szép számú közönségnek, és zenéjükkel szinte érezhetően felmelegítették a park szeles, októberi levegőjét.

Az új zenei sorozat sikerére való tekintettel a szervező Kult13 jövőre ismét megrendezi az utcazenei fesztivált, melyről az ismert elérhetőségeinken adunk majd tájékoztatást.

Köszönjük a szavazatokat, és gratulálunk a résztvevőknek és a díjazottaknak!