XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. szeptember 29. Mihály, Mirabella

Köszönjük a véleményeket Összegezték a 15-ös autóbusz menetvonalának megváltoztatásával kapcsolatos társadalmi egyeztetés véleményeit 2014. február 28. | Közlekedési, parkolási hírek NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

Önkormányzatunk vezetése kezdeményezésének eredményeként a Budapesti Közlekedési Központtól két változatot kaptunk a 15-ös autóbusz új hosszabb menetvonalának alternatívájaként. A társadalmi egyeztetésen a lakosság véleményét e-mailen, postán és telefonon közölhette. A kialakított álláspontok közül az 1. változatot 43-an, a másodikat 165-en támogatták. Köszönjük valamennyi véleménynyilvánító aktivitását!

A javaslatokat a Tulajdonosi, Kerületfejlesztési és Lakásgazdálkodási Bizottság összegezte. Megerősítette, hogy a második változatként jelzett nyomvonal elfogadását támogatja azzal a feltétellel, hogy a mozgássérültek közlekedésének megkönnyítésére a járatok között megfelelő számban szerepeljenek alacsony padlós járművek is, az önálló szakaszok igényének megfelelő járatsűrűség biztosítása mellett.