XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. augusztus 7. Ibolya

XIII. Kerületi Partnerkártya bevezetése Megújult a Kerületi Kártya, Partnerkártya 2015. január 8. | Kerületi kártya NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

A Kerületi Kártyát 2008. évi bevezetése óta közel 15 000 kerületi állampolgár váltotta ki. A kártya népszerűségét több kedvezményes szolgáltatás, olcsóbb vásárlási lehetőség biztosítja, melyek köre folyamatosan bővül. A kártya most fizikai megjelenésében is megújult.

A Kerületi Kártya igénylésére minden XIII. kerületi lakos jogosult, kiváltása pedig teljesen ingyenes!
A Kerületi Kártyát 2008. évi bevezetése óta közel 15 000 kerületi állampolgár váltotta ki. A kártya népszerűségét több kedvezményes szolgáltatás, olcsóbb vásárlási lehetőség biztosítja, melyek köre folyamatosan bővül.
Az elmúlt időszakban rengeteg építő jellegű ötletet kaptunk a kártyabirtokosoktól, így a lakosság visszajelzései alapján javítottuk és bővítettük a kedvezmények és szolgáltatások körét. A kártya új arculatot kapott és folyamatosan bővítjük mind az elfogadóhelyek, mind az ingyenes WIFI szolgáltatással rendelkező közterületek számát.
A Kerületi Kártya a kerület összetartását erősíti azzal, hogy tulajdonosai azokban az üzletekben, amelyek csatlakoztak a programhoz, kedvezményeket vehetnek igénybe a XIII. kerület üzleteiben, a kerületi szociális boltokban és egyes önkormányzati szolgáltatásoknál.
A kedvezmény mértékét a boltok, üzletek, szolgáltatók az előzetesen megkötött szerződésben vállalták. A programban résztvevő partnereket az elfogadó helyek bejáratánál elhelyezett matricák alapján ismerhetik fel a kerületi vásárlók.