XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. október 1. Malvin, Teréz

Sok új rajz, esszé, és rövidfilm született Vallomások a kerületről 2015. november 16. - Módosítva: 2015. november 16. | Kulturális hírek NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

A XIII. kerület, az én kerületem címmel hirdetett rajz, esszé és filmpályázatot a kerületi önkormányzat a Helyi Önkormányzatok Napja alkalmából. A beérkezett pályaművek elbírálását követő eredményhirdetésre november 13-án, a polgármesteri hivatal tanácstermében került sor.

Huszonöt esztendővel ezelőtt, 1990 szeptember 30-án tartották Magyarországon a rendszerváltást követő első szabad önkormányzati választásokat. Az esemény tiszteletére az önkormányzat a kerületi iskolák alsó és felsőtagozatos tanulói részére rajz-, a kerületben állandó lakással rendelkező felnőttek részére esszé és rövidfilm pályázatot hirdetett abból a célból, hogy a pályázók személyes hangvételű alkotásokban mutathassák be a kerület számukra legkedvesebb részeit.

A 86 pályamű elbírálását követő ünnepélyes eredményhirdetésen Holopné Schramek Kornélia alpolgármester ismertette a zsűri döntését, méltatta a legjobbnak bizonyult alkotásokat, és adta át a vásárlási utalványokat, valamint könyvjutalmakat a díjazottaknak. Az elismerésben részesült pályázók helyezését,  nevét, és a nekik ítélt díjakat ide kattintva tekinthetik meg látogatóink.