XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. augusztus 9. Emőd, Román

Nem akadtak legyőzőre Újabb elismerés a kerületi polgárőröknek 2016. június 28. | Közbiztonság hírei NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

Szép eredménnyel zárta az Angyalföld Polgárőr Szervezet csapata a BRFK Fővárosi Baleset-megelőzési Bizottság által, 2016. június 25-én megrendezett Polgárőrök Közlekedésbiztonsági versenyét, amelyen a résztvevők képviseletében összesen 16 polgárőr mérte össze gyakorlati felkészültségét és elméleti ismereteit a közúti közlekedési szabályokról és a polgárőrség szakmai tudnivalóiból.

Az Angyalföld Polgárőr Szervezet csapatversenyben az első helyen végzett, megszakítva a nyolc éve veretlen Óbuda Polgárőrség sikerszériáját. Egyéniben Plutzer Attila első, Plutzer Zsolt pedig második helyezést ért el, és Plutzer Attila vehette át legjobb polgárőr számára felajánlott különdíjat is.

Az elméleti és gyakorlati feladatok megoldását igénylő viadalban a kerületi polgárőrség csapata első helyezésével egyúttal biztosította részvételét a versenysorozat országos  megmérettetésén is. Mint Takács Ferenctől, az Angyalföld Polgárőr Szervezet elnökétől megtudtuk, a rendezvény résztvevői nem sajnálták a fáradságot a versenyre történő felkészüléstől, amelyhez a szervezet is jelentős támogatást nyújtott.