XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. november 29. Taksony, Ilma

PÁLYÁZATI HATÁRIDŐ: 2017. MÁJUS 11. Kiírásra került a 2017. évi XIII. Kerületi Értékvédelmi Támogatás pályázat 2017. március 6. | Városfejlesztési hírek NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

Ez évben is kiírta a XIII. kerületi Önkormányzat Tulajdonosi, Kerületfejlesztési és Lakásgazdálkodási Bizottsága a XIII. Kerületi Értékvédelmi Támogatás pályázatot.

A támogatás célja a XIII. kerület közigazgatási területén lévő, jogszabállyal védett építészeti értékek megmentése, az eredeti részek felújítása, restaurálása, visszaállítása, kiemelten a homlokzati, utcaképi, településképi meghatározó részek helyreállítása.

A vissza nem térítendő támogatásra az épületek, társasházak tulajdonosi közösségei pályázhatnak. A pályázat kerete: bruttó 10.000.000 Ft. A támogatás nem haladhatja meg a pályázathoz benyújtandó költségvetés 50 %-át, egy épületre maximálisan 2.000.000 Ft nyerhető el.

A pályázati kiírás szövege a honlapon a Pályázatok rovatban, a Főépítészi Iroda oldalán az Építészeti értékek védelme menüpont alatt, személyesen a Főépítészi Irodán érhető el. A pályázat összeállításához a Főépítészi Iroda szívesen nyújt informális támogatást.

A pályázatot két példányban személyesen kell benyújtani a Budapest Főváros XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodájára (1139 Budapest, Béke tér 1.), beérkezési határidő: 2017. május 11. (csütörtök) 16.00 óra.