XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. augusztus 7. Ibolya

Értékes előadások, tanulságos vetélkedők Óriási érdeklődés a III. KEF Nyílt Napon 2017. április 7. - Módosítva: 2017. április 7. | Ifjúsági hírek NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

Minden korábbinál nagyobb érdeklődés mellett rendezték meg április 6-án, a XIII. Kerületi Önkormányzat Prevenciós Központjában a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum III. Nyílt Napját, amely az Emberi Erőforrások Minisztériumának és a kerületi önkormányzatnak a támogatásával valósult meg.

Az egész napos rendezvényen a magas színvonalú  sok új információval, tudományos eredménnyel, szakmai és gyakorlati tapasztalattal szolgáló előadásokat követően  a kerületi tanintézetek diákjaiból álló csapatok mérték össze a tudatmódosító szerek veszélyeivel valamint azok elkerülésének lehetőségeivel, a bajba jutott embereknek nyújtandó segítséggel kapcsolatos ismereteiket,  megismerkedhettek a főváros két kórházának drogellenes gyógyító tevékenységével, valamaint a kerületben működő rendészeti és civil szervezetek munkájával.

Az immár tizenöt éve működő Kábítószerügyi Egyeztető Fórum, amelynek elnöke Holopné Schramek Kornélia alpolgármester, alapvető küldetésének tekinti - a Nemzeti Drogellenes Stratégia célkitűzéseinek megfelelően - a helyi szinten megfogalmazott igények és elvárások koordinálását, a helyi stratégia megvalósítását, a munka hatékonyságának biztosításához szükséges összhang fenntartását a helyi szereplők között. Céljuk, hogy az itt élő emberek felelősséget érezzenek és vállaljanak saját környezetük, és mindennapjaik alakításáért: ezt a célt szolgálta ez a nagy sikerű rendezvény is, amelyen más közreműködők mellett bemutatkozott a XIII. Kerületi Egészségügyi Szolgálat Védőnői Szolgálata, az Iránytű Ifjúsági és Mantálhigiénés Alapítvány, és az érdeklődők megtekinthették a Köztes Átmenetek Drogprevenciós kiállítás anyagát is. Az eseményről képriportban számolunk be honlapunk látogatóinak. Tekintse meg galériánkat!