XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. szeptember 26. Jusztina, Kozma, Damján

Középpontban: az egészség 7. Családi Nap a Prevenciós Központban 2017. május 12. - Módosítva: 2017. május 12. | Kulturális hírek NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

Május 11-én immár hetedik alkalommal rendezte meg az önkormányzat a kerület szociális munkásainak és védőnőinek bevonásával a mind közkedveltebbé váló Családi Napot, amely számos szórakoztató és tanulságos programmal, kikapcsolódási lehetőséggel várta a kerületben élő családokat. A rendezvény szervezői ezúttal is az egészséges életmód népszerűsítését állították a program középpontjába.

 A Holopné Schramek Kornélia alpolgármester védnökségével rendezett eseményen megjelent családokat a Prevenciós Központ munkatársa, Pál Attila köszöntötte, majd a XIII. Kerületi Egészségügyi Szolgálat főigazgató főorvosa, dr. Hertzka Péter tartott rövid de érdekes tájékoztatót az egészséges életmód lehetőségeiről, a kerületi szűrőprogramról, és az egészségügyi intézmény hálózat fejlesztésének eredményeiről. Ezt követően dr. Hertzka Péter az Anyatejes Táplálás Világnapja alkalmából elismerő oklevelet adott át Rédainé Budai Annamáriának, aki egy éven túl szoptatta gyermekét, ráirányítva a figyelmet a szoptatás fontosságára, a legkisebb generáció fejlődésében, egészségének megőrzésében betöltött szerepére.

A továbbiakban kerületi TOTÓ, különböző népi játékok, bohócok, arcfestők gondoskodtak a közönség szórakoztatásáról, de  aki akarta, megmérethette a vérnyomását, és elsajátíthatta az újraélesztés mesterfogásait is. A gazdag programban helyet kapott a gyerekek, és a kismamák tornabemutatója is, a fülbemászó dallamok kedvelői pedig együtt énekelhettek Baby Gabival, és a Padödö együttessel. Tekintse meg galériánkat!