XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. augusztus 9. Emőd, Román

XXIX. Életmódnap A Családi Hétpróbától a reform süti sütő versenyig 2017. május 22. - Módosítva: 2017. május 22. | Kulturális hírek NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

Az immár huszonkilencedik alkalommal megrendezett Életmódnap tartalmas szórakozási és kikapcsolódási lehetőségekkel várta május 20-án a Kárpát utcai Duna teraszra látogató családokat. A különböző programok közül, újszerűségét tekintve kiemelkedett a speciális asztalitenisz amit letakart szemmel, vakokkal és gyengénlátókkal próbálhattak ki a vállalkozó kedvűek, a gyerekek számára felállított mászóvár, a Családi Hétpróba verseny, és a „legfinomabb reform süti receptjéért” folytatott küzdelem.

A kikapcsolódáson túl táplálkozási tanácsokat is kaphattak, és a stressz kezelésének hatékony megoldásait is megismerhették mindazok, akik azzal a szándékkal keresték fel az életmódnapot, hogy változtatnak megszokott életvitelükön. A legkisebbek akadálypálya, bábelőadás és különböző kézműves foglalkozások között választhattak, a nagyobbak megismerkedhettek a mind népszerűbbé váló fallabda szabályaival, miközben szüleik a Szenior Örömtánc bemutatón leshettek el egy-egy korábban ismeretlen figurát.

A kellemes programok sorát Bognár Szilvia Titoktok című családi koncertje zárta, méltó megkoronázásaként  a XXIX. Életmódnap eseményeinek. Felvételeink a program emlékezetes pillanatait örökítették meg. Tekintse meg galériánkat!