XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. augusztus 8. László, Domonkos

Erős csapattal indult a kerület Duplázott a győztes testvérpár 2017. május 22. - Módosítva: 2017. június 12. | Közlekedési, parkolási hírek NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

Az Országos Polgárőr Szövetség május 21-én, Zsámbékon rendezte meg ez évi Országos Közlekedésbiztonsági Versenyét, amely szép eredménnyel zárult az Angyalföld Polgárőr Szervezet számára. A sikeres szereplést sikerült megismételni június 11-én, a budapesti szervezetek között megrendezett küzdelemben is.

A zsámbéki versenyen  indulóknak négy versenyszámban kellett összemérni a tudásukat:

  • KRESZ ismeretek,
  • vezetéstechnikai tudás,
  • szabályos kerékcsere időre, és
  • gépjárművel való elindulás előtti ellenőrzési feladatok.

A versenyen az Angyalföld Polgárőr Szervezet csapata I. helyezést ért el, a kerületet és a szervezetet Plutzer Attila és Zsolt, és feleségeik képviselték.

A testvérpár a június 11-én immár 13. alkalommal megrendezett Budapesti polgárőrök közlekedés biztonsági versenyén a csapatversenyben, megismételve tavalyi győzelmét,  ismét első helyezést ért el. A versenyen 14 résztvevő indult, az  írásbeli KRESZ megmérettetést követően  gyakorlati feladatok végrehajtására került sor. Az egyéni rangsorban Plutzer Zsolt első, Attila a második helyen végzett.

Gratulálunk az eredményes szerepléshez!