XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2021. október 20. Vendel, Kleopátra

22. Győztesek Gálája Elismerés a legjobbaknak 2017. május 31. | Kulturális hírek NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

Az idén már 22. alkalommal rendezték meg a Győztesek gáláját május 30-án az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban, ahol a kerületi tanulmányi versenyek győztesei, az őket felkészítő tanárok és az Éneklő Ifjúság hangversenyének helyezettjei is elismerő emléklapot vehettek át dr. Tóth József polgármestertől és Holopné Schramek Kornélia alpolgármestertől.

A kerületi önkormányzat ebben az évben is  elismerésben részesítette a kerület legtehetségesebb, és a 2016/17.  tanévben a legjobb eredményeket elért tanulóit, és a sikerükben részes tanáraikat. A több, mint két évtizedes hagyományra visszatekintő  Győztesek  Gáláján a  szaktárgyi kerületi versenyeken első helyezést elért, összesen 96 diák, és az őket felkészítő 66 pedagógus vehetett át elismerő oklevelet és tárgyjutalmat dr. Tóth József polgármestertől,  és Holopné Schramek Kornélia alpolgármestertől.

Az eseményen elismerésben részesültek azok a kórusok is, melyek az Éneklő Ifjúság XIII. kerületi hangversenyein kimagasló eredményt értek el. Összesen 6 kórus kapott oklevelet és pénzjutalmat, és sor került  a vándordíjak átadására is. A 2017. évi Karnagyi vándordíjat és pénzjutalmat Formanek Annamária, a Csata Utcai Általános Iskola karnagya vehette át. A 2017. évi Kórus vándordíjat a Gárdonyi Géza Általános Iskola Gyerekkórusa nyerte, szintén pénzjutalommal.  

Az eseményt, amely az elismerésben részesültek számára adott állófogadással zárult, a győztesek által előadott műsorszámok színesítették.