XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. szeptember 28. Vencel, Salamon

A főváros legjobban teljesítő városrésze Négy Gyémánt Díjat nyert a kerület! 2017. május 31. | Lendületben a XIII. Kerület NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

Május 30-án, a Magyar Telekom Székházában került sor a 2017. évi Országos Városmarketing Díjak átadására. Az eseményen a XIII. kerület önkormányzatának képviselője összesen négy Gyémánt Díjat vehetett át, tovább gyarapítva a rangos megmérettetésen az elmúlt években elnyert elismerések számát.

A pályázatokat prof. dr. Piskóti István, a Magyar Marketing Szövetség  elnökségi tagja, az Országos Városmarketing díj zsűrijének elnöke értékelte, majd a Gyémánt Díjak átadására került sor.  A Budapest XIII. Kerületi Önkormányzat által benyújtott pályaműveket  az értékelő testület  összesen négy Gyémánt Díjjal jutalmazta.

 

A nyertes pályázatok a következők voltak:

- Mindenki Karácsonya, avagy generációk közös karácsonyi élménye

- A Jászai Mari tér legszebb platánja

- Minden korosztálynak add meg, ami az adott korosztályt érdekli

- Vigyázz egészségedre, mi vigyázunk rád!

Prof. dr. Piskóti István beszédében külön kiemelte azokat a településeket, amelyek évek óta folyamatosan jól teljesítenek, ezek között elismeréssel szólt a XIII. kerületről, mint Budapest magasan legjobban teljesítő városrészéről. Az elmúlt három év összesítése alapján, a legtöbb díjat elnyerő települések rangsorában a XIII. kerület a harmadik helyet mondhatja a magáénak.

 

A kerület által elnyert díjakat Takács Ferenc,  az önkormányzat Szociális, Egészségügyi és Művelődési  Bizottságának elnöke vette át.