XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT

Szavazás

Ön szerint melyik a legfontosabb hír a kerületi egészségügyi intézmények 2017. évi működésével összefüggésben?

Szavazok
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. augusztus 9. Emőd, Román

Közbeszerzési eljárás kerületi WiFi hotspotok kiépítésére 2013. április 16. NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

XIII. kerületi helyszíneken WIFI hot-spotok kialakítása. Árubeszerzés, valamint a hozzá kapcsolódó szerelési építési munkák elvégzése.

A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat a 2011. és 2012- évben kiépített lakossági vezetéknélküli internetes szolgáltatási helyeit kívánja bővíteni. A kerület közterületein és közösségi tereiben vezeték nélküli hálózati hozzáférést – wifi hot-spot – szeretne kiépíteni.

A projekt célja, hogy a kerület kijelölt területein az önkormányzat intézményeit használva - kül- és beltéri – vezeték nélküli hozzáférést valósítson meg.

 

  • 1131 Budapest, Váci út 9-15.,
  • 1139 Budapest Szegedi út 17.,
  • 1139 Budapest, Béke tér 1.,
  • 1132 Budapest, Visegrádi u. 47/c,
  • 1139 Budapest Rozsnyai utca 4.,
  • 1138 Dagály utca 15/a

 

 

Lehel teret, Béke teret, Angyalföldi Sportközpont kültéri részét és a Bodor u.-Dagály u. által határolt területet fedjük le vezeték nélküli hálózati megoldással. A szegedi- és visegrádi úti egészségügyi rendelőintézetekben, az Angyalföldi Sportközpont szálloda részén és sportlétesítményeiben valamint az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház beltereiben biztosítunk wifi szolgáltatást.