XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT

Szavazás

Ön szerint melyik a legfontosabb hír a kerületi egészségügyi intézmények 2017. évi működésével összefüggésben?

Szavazok
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. október 1. Malvin, Teréz

Pályázat a XIII. kerület születésnapja alkalmából 2012. augusztus 30. - Módosítva: 2012. augusztus 30. NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

Javaslatokat várunk a programokra, keressük a XIII. kerület arcát és szívesen fogadjuk ötleteiket a 75 éves a kerület logóval kapcsolatosan.

A XIII. kerület önálló közigazgatási egységként 1938-ban kezdte meg működését. Így 2013-ban ünnepeljüka városrész 75. születésnapját. A XIII. Kerületi Önkormányzat fontosnak tartja, hogy Angyalföld, Újlipótváros és Vizafogó lakói, dolgozói, tanulói javaslatot tegyenek a jubileumi rendezvénysorozat programjaira, logójára és a kerület „arcára”.

75 éves a kerület – programpályázat

Javaslatokat várunk a jubileumi rendezvények kulturális és sportprogramjaira - például: a fellépő művészek, együttesek, megemlékezések, kiállítások, családi programok, gyermekprogramok és bármilyen egyéb ötlet.

A XIII. kerület arca – 2013

Az önkormányzat versenyt hirdet 18–30 éves, kerületi lakóhellyel vagy munkahellyel rendelkező, esetleg itt tanuló lányok/hölgyek/asszonyok részére. A jelentkezők között keressük azt, aki 2013-ban a városrész arcaként, háziasszonyaként szerepel rendezvényeinken, kiadványainkban.

Jelentkezni lehet alanyi jogon, valamint a kerület lakói – a jelölt hozzájárulásával és a szükséges adatok megadásával – jelölteket is állíthatnak.

75 éves a kerület – logóterv

A logónak tükröznie kell a jubileumot és a XIII. kerületi egységet, szellemiséget. Az önkormányzat fenntartja a logó átalakításának jogát.

A nyerteseket díjazásban részesítjük.

A pályázatok beküldési határideje: 2012. szeptember 20.

A pályázatokat - a logóterveket papíralapon vagy vektoros digitális formában is - az alábbi címekre névvel és elérhetőséggel ellátva lehet beküldeni:

E-mail: 75ev@bp13.hu

Postacím: XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Kult13 Divízió

1131 Budapest, Béke út 65.

 

További információ:

E-mail: 75ev@bp13.hu

Web: www.kult13.hu