XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT

Szavazás

Ön szerint melyik a legfontosabb hír a kerületi egészségügyi intézmények 2017. évi működésével összefüggésben?

Szavazok
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. október 1. Malvin, Teréz

Civil Pályázat 2013 - LEZÁRULT 2013. február 21. - Módosítva: 2015. április 23. NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

Budapest Főváros XIII. Kerület Önkormányzata pályázatot hirdet az egyházak, társadalmi és civil szervezetek támogatására.

CIVIL PÁLYÁZAT

 

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Képviselő-testülete a 2013. évi önkormányzati költségvetésben jóváhagyott, az egyházak, a társadalmi és civil szervezetek támogatására fordítható összeget pályázat útján kívánja odaítélni. A benyújtott pályázatok elbírálása megtörtént a mellékelt fájlban olvashatja a nyertesek nevét.Pályázhattak azok az egyházak és civil szervezetek, egyéb közösségek amelyek:
a) bejegyzett székhelye a XIII. kerület közigazgatási területén van, vagy
b) bejegyzett országos, vagy regionális szervezete a XIII. kerület igazgatási területén önálló szervezeti egységgel rendelkezik, vagy
c) tevékenységét kizárólag, vagy elsősorban a XIII. kerületi lakosság érdekében végzik és
d) nyilvántartásba vétel céljából bejelentkeztek az Önkormányzathoz.


Azok a pályázók, akik korábban önkormányzati támogatásban részesültek, csak a beszámolási kötelezettségük teljesítése után nyújthattak be újabb pályázatot.


Nem adható támogatás:
a) üzleti és gazdasági tevékenység elősegítéséhez,
b) olyan szervezetnek, amely országgyűlési vagy önkormányzati választáson jelöltet állít, illetve pártot közvetlen támogatásban részesít,
c) olyan szervezetnek, amely éves beszámolóját és – közhasznú szervezet esetében – közhasznúsági mellékletét nem helyezte letétbe a 2011. évi CLXXV. törvény 30. § (1) bekezdése szerint.


A pályázó a támogatásként kapott összeg vonatkozásában legkésőbb a következő év január 15-ig, büntetőjogi felelősségének tudatában, aláírásával igazolt beszámolóban tájékoztatni köteles a támogatást nyújtót az elnyert összeg felhasználásáról.