XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT

Szavazás

Ön szerint melyik a legfontosabb hír a kerületi egészségügyi intézmények 2017. évi működésével összefüggésben?

Szavazok
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. szeptember 28. Vencel, Salamon

Közbiztonsági pályázat 2013. 2013. október 4. NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat a kerület köz és vagyonbiztonságának javítása érdekében ismételten nyílt pályázatot hirdet.

Célja a kerület közbiztonságát és vagyonbiztonságát megteremtő, javító intézkedések megvalósítása, a kerületi rendvédelmi és közbiztonsági szervek anyagi, technikai feltételeinek javítása, a személy- és vagyonvédelem, a bűnözés elleni helyi védekező és önszerveződő képesség kialakításának segítése, ezáltal a bűnmegelőzés szerepének növelése. 

Pályázatot nyújthatnak be kerületi illetőségű szervezetek: kerületi rendvédelmi és közbiztonsági szervek, olyan civil és egyéb szervezetek, melyek tevékenységüket e célok elérése érdekében szervezik, valamint olyan szervezetek, amelyek nem a fenti célok elérésére alakultak, de bűnmegelőző, közbiztonságot javító tevékenységet is végeznek.

A pályázaton maximum 300.000 Ft igényelhető. A támogatás vissza nem térítendő pénzbeli támogatás, amelynek folyósítása egy összegben, előfinanszírozás formájában történik. 

A pályázat benyújtásának határideje: 2013. október 31. 16 óra, az elbírálás a Jogi és Közbiztonsági Bizottság 2013. november 26.-i ülésén történik. 

A pályázatot 3 példányban postai úton vagy személyesen lehet benyújtani a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Jogi és Közbiztonsági Bizottsága részére (Budapest Főváros XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal Jogi Osztály titkárság, 1139 Budapest, Béke tér 1. III. em. 305.) A pályázat benyújtását követően hiánypótlásra nincs lehetőség. 

A pályázat tartalma: a kerület közbiztonságának növelése érdekében elérni kívánt cél, a pályázaton elnyerni kívánt pénzügyi támogatás, vagy eszköz pontos megjelölése és felhasználásának módja, valamint a pályázó szervezet pontos megjelölése. 

A pályázattal kapcsolatos felvilágosítás hivatali munkaidőben a 452-4380-as telefonszámon kérhető. 

A nyertes pályázókkal a kiíró, az eredményhirdetést követően támogatási szerződést köt.

A pénzügyi támogatásban részesülő pályázók az elnyert összeg felhasználásáról legkésőbb 2014. június 30-ig részletes pénzügyi és szakmai elszámolást kötelesek készíteni, és a kiíró részére megküldeni.