XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT

Szavazás

Ön szerint melyik a legfontosabb hír a kerületi egészségügyi intézmények 2017. évi működésével összefüggésben?

Szavazok
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. szeptember 26. Jusztina, Kozma, Damján

Kiírásra került a XIII. Kerületi Értékvédelmi Támogatás 2015. évi pályázata 2015. március 5. - Módosítva: 2015. március 5. NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

A pályázat összeállításához a Főépítészi Iroda szívesen nyújt informális támogatást.

Ez évben is kiírta a XIII. kerületi Önkormányzat Tulajdonosi, Kerületfejlesztési és Lakásgazdálkodási Bizottsága a kerületben lévő védett építészeti értékek megőrzését célzó XIII. Kerületi Értékvédelmi Támogatás pályázatot.

A támogatás célja a XIII. kerület közigazgatási területén lévő, jogszabállyal védett építészeti értékek megmentése, az eredeti részek felújítása, restaurálása, visszaállítása, kiemelten a homlokzati, utcaképi, településképi meghatározó részek helyreállítása.

A vissza nem térítendő támogatásra az épületek, társasházak tulajdonosi közösségei pályázhatnak. A pályázat kerete: bruttó 10.000.000 Ft. A támogatás nem haladhatja meg a pályázathoz benyújtandó költségvetés 50 %-át, egy épületre maximálisan 2.000.000 Ft nyerhető el.

A pályázati kiírás szövege itt, a Főépítészi Iroda oldalán az Építészeti értékek védelme menüpont alatt és a Főépítészi Irodán érhető el. A pályázat összeállításához a Főépítészi Iroda szívesen nyújt informális támogatást.

A pályázatot két eredeti példányban személyesen kell benyújtani a Budapest Főváros XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodáján (1139 Budapest, Béke tér 1.), beérkezési határidő: 2015. május 18. (hétfő) 18.00 óra.