XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT

Szavazás

Ön szerint melyik a legfontosabb hír a kerületi egészségügyi intézmények 2017. évi működésével összefüggésben?

Szavazok
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. október 1. Malvin, Teréz

Képzőművészeti alkotótáborban való részvételre pályázati felhívás - MINIMÁLIS RÉSZTVEVŐI LÉTSZÁM HIÁNYÁBAN NEM VALÓSULT MEG 2015. május 28. - Módosítva: 2016. március 7. NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

A XIII. kerületben állandó lakóhellyel rendelkező hivatásos festő- és grafikusművészek és a Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatói részére pályázatot hirdet.

Három pályázat érkezett, ebből egy felelt meg a kiírásnak. A jelentkezők száma nem érte el a pályázati kiírásban szereplő minimális 5 fős létszámot, ezért az alkotótábor nem valósulhatott meg.

Pályázati felhívás képzőművészeti alkotótáborban való részvételre

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat pályázatot hirdet a XIII. kerületben állandó lakóhellyel rendelkező hivatásos (elismert művészeti tagsággal rendelkező) festő- és grafikusművészek és a Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatói részére a Velencei Képzőművészeti Alkotótáborban való térítésmentes részvételére.

A tábor helyszíne:

XIII. Kerületi Önkormányzat Velencei Gyermek- és Ifjúsági Tábora,

2481 Velence, Széchenyi út 13.

A tábor időpontja:

2015. augusztus 17-26.

A pályázat beadási határideje 2015. július 17.

(a pályázók a pályázat benyújtásáról visszaigazoló e-mailt kapnak)
Tervezett műhelyfoglalkozások: festészet–rajzolás, szakmai foglalkozások, előadások, beszélgetések, közösségi estek és kirándulások.


Résztvevők létszáma: 5-20 fő


Pályázati feltételek:

  • Pályázni pályázati adatlap kitöltésével, lakcímkártya másolatával, valamint szakmai önéletrajzzal lehet.
  • A pályázat kötelező mellékleteit aláírt, digitalizált formában kell elküldeni a pályázati adatlap kitöltésével egyidejűleg JPEG/PNG formátumban (dokumentumonként legfeljebb 1 MB méretben) a radogabor@bp13.hu e-mail címre, vagy személyesen leadni a XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán (1139 Béke tér 1.).
  • A pályázók a pályázat elbírálásáról 2015. július 31-ig kapnak értesítést.
  • Az alkotótábor a résztvevőknek térítésmentes.


A támogatás tartalma:
Az Önkormányzat teljes körű ellátást és szakmai műhelyfoglalkozásokat biztosít a nyertes pályázóknak a művészeti tábor teljes időtartamára. Az Önkormányzat a pályázó számára biztosítja az utazás költségeit, a szállást 9 éjszakára, a napi háromszori étkezést valamint az alkotó munka feltételeit oly módon, hogy a pályázó eszköz- és anyagköltségéhez pályázónként 40.000 Ft értékben hozzájárul, amely összeggel a pályázónak a tábor befejezését követően számlákkal kell elszámolnia.


A tábor művészeti vezetője: Roboz Beáta kiemelt kulturális munkatárs, az Újlipótvárosi Klub-Galéria vezetője.


A JELENTKEZÉS FELTÉTELEI:

  • Az alkotótábort minimum 5 fő jelentkező esetén indítjuk.
  • A részvétel feltétele, hogy a jelentkező a XIII. kerületben állandó lakóhellyel rendelkező hivatásos (elismert művészeti tagsággal rendelkező) festő- és grafikusművész, vagy a Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatója legyen.
  • A beérkezett pályázatokat szakmai bizottság bírálja el.


A táborban született alkotásokból az önkormányzat kiállítást rendez a XIII. kerületi Városház Galérián, 1139 Béke tér 1.

Az alkotótábor címe: XIII. Kerületi Önkormányzat Velencei Gyermek- és Ifjúsági Tábora, cím: 2481 Velence, Széchenyi út 13.


A pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet:

Radó Gábor közművelődési referensnél
tel: +36/30 339-3322
e-mail: radogabor@bp13.hu