XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT

Szavazás

Ön szerint melyik a legfontosabb hír a kerületi egészségügyi intézmények 2017. évi működésével összefüggésben?

Szavazok
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. október 1. Malvin, Teréz

Kassák Lajos Irodalmi Díj pályázat 2016 - LEZÁRULT EREDMÉNYHIRDETÉSSEL 2016. április 10. - Módosítva: 2017. január 23. NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

A Költészet Napja alkalmából a XIII. Kerületi Önkormányzat irodalmi pályázatot hirdet a XIII. kerületben lakóhellyel rendelkező írók,költők és amatőrök számára.

BUDAPEST FŐVÁROS XIII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETSZOCIÁLIS, EGÉSZSÉGÜGYI ÉS MŰVELŐDÉSI BIZOTTSÁGA


P Á L Y Á Z A T I  F E L H Í V Á S
a „Kassák Lajos XIII. Kerületi Irodalmi Díjra”


A Költészet Napja alkalmából a Szociális, Egészségügyi és Művelődési Bizottság irodalmi pályázatot hirdet a XIII. kerületben lakóhellyel rendelkező írók, költők és amatőrök számára.


Pályázni három kategóriában lehet:

  • hivatásos íróknak és költőknek próza,
  • vagy vers kategóriában,
  • valamint amatőröknek bármilyen irodalmi alkotással.


Hivatásos írónak, költőnek azt tekintjük, akinek legalább egy könyve már megjelent (nem magánkiadásban) és rendszeresen publikál.


A pályázat célja:

A kerületben élő hivatásos írók és költők megbecsülése, támogatása, valamint a tehetséges amatőr irodalmi alkotók felkutatása. A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri értékeli. A nyertes pályázók kategóriánként 300 ezer Ft pénzjutalomban és oklevélben részesülnek.


A pályázatok beadásának határideje:

2016. szeptember 30.A pályázatokat jeligésen a következő címre várjuk: XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal Szociális és Köznevelési Osztály
1139 Budapest, Béke tér 1.


A pályázó eddig még nem publikált 2 verset, vagy maximum 20 oldalból álló prózát nyújthat be. A pályázatokat 4 példányban kérjük beküldeni (a pályázatokat tartalmazó – jeligével és kategóriával (profi vagy amatőr) ellátott - nagy borítékba tegyenek egy kisebb, azonos jeligével ellátott zárt borítékot. A lezárt kis borítékban legyen a pályázat kategóriája, a pályázó neve, lakcíme, e-mail címe, telefonszáma, nyilatkozat arról, hogy a szerző saját szellemi terméke a beadott pályamű és hozzájárul annak térítésmentes közléséhez. A hivatásos pályázónál rövid szakmai önéletrajza is szükséges.). A pályaműveken csak a jeligét tüntessék fel.


Kategória megjelölés nélküli, vagy kézírásos pályázatokat nem áll módunkban elfogadni! A pályaművek visszaadására nincs lehetőség.


A pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet a 06 (1) 452-4100/5155 telefonszámon Radó Gábor ügyintézőnél.


Kérem a kerületi hivatásos és amatőr írókat és költőket, éljenek az Önkormányzat Képviselő-testülete által alapított díj lehetőségével, és vegyenek részt a pályázaton. A díjat az év végén a XIII. kerület polgármestere adja át.

Az eredményekről és a díjátadásról szóló híreket megtekintheti: http://www.media13.hu/hirnok%20pdf/hirnok_2017_01.pdf