XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT

Szavazás

Ön szerint melyik a legfontosabb hír a kerületi egészségügyi intézmények 2017. évi működésével összefüggésben?

Szavazok
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. november 29. Taksony, Ilma

2017. évi közbiztonsági pályázat 2017. április 12. NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat a kerület köz- és vagyonbiztonságának javítása érdekében ismételten nyílt pályázatot hirdet.

Célja a kerület közbiztonságát és vagyonbiztonságát elősegítő, javító intézkedések, projektek megvalósítása, a kerületi rendvédelmi és közbiztonsági szervek anyagi, technikai feltételeinek javítása, a személy- és vagyonvédelem, a bűnözés elleni helyi védekező és önszerveződő képesség kialakításának segítése, ezáltal a bűnmegelőzés szerepének növelése.

 Pályázatot nyújthatnak be kerületi illetőségű szervezetek: kerületi rendvédelmi szervek, továbbá kerületi székhelyű civilszervezetek, köznevelési intézmények, azok alapítványai, valamint egyéb szervezetek.

 Pályázat tárgya: bűnmegelőzést, közbiztonságot segítő projektek, tevékenységek.

 A pályázaton maximum 300 000 Ft igényelhető. A támogatás vissza nem térítendő pénzbeli támogatás, amelynek folyósítása egy összegben, előfinanszírozás formájában történik.

 A pályázat benyújtásának határideje: 2017. május 31. 16 óra, az elbírálás a Jogi és Közbiztonsági Bizottság 2017. június 22.-i ülésén történik.

 A pályázatot 2 példányban postai úton vagy személyesen lehet benyújtani a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Jogi és Közbiztonsági Bizottsága részére (Budapest Főváros XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal Jegyzői és Jogi Osztály, 1139 Budapest, Béke tér 1. III. em. 305.) A pályázathoz csatolni kell a közpénzekből nyújtott támogatások átláthatóságáról szóló 2007. évi CLXXXI. törvény szerinti nyilatkozatokat, melyek letölthetőek a www.budapest13.hu honlapról. A pályázat benyújtását követően hiánypótlásra nincs lehetőség.

 A pályázat tartalma: a kerület közbiztonságának növelése érdekében elérni kívánt cél, a pályázaton elnyerni kívánt pénzügyi támogatás, vagy eszköz pontos megjelölése és felhasználásának módja, valamint a pályázó szervezet pontos megjelölése.

 A pályázattal kapcsolatos felvilágosítás hivatali munkaidőben a 452-4100/5093 telefonszámon kérhető.

 A nyertes pályázókkal a kiíró, az eredményhirdetést követően támogatási szerződést köt.

 A pénzügyi támogatásban részesülő pályázók az elnyert összeg felhasználásáról legkésőbb 2018. január 31.-ig részletes pénzügyi és szakmai elszámolást kötelesek készíteni, és a kiíró részére megküldeni.