XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT

Szavazás

Ön szerint melyik a legfontosabb hír a kerületi egészségügyi intézmények 2017. évi működésével összefüggésben?

Szavazok
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2022. szeptember 25. Eufrozina, Kende

Vállalkozás NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

Önkormányzatunk kiemelten kezeli a vállalkozások segítését, hiszen mindannyiunk közös érdeke, hogy sikeres tevékenységükkel hozzájáruljanak a gazdasági fejlődéshez, a foglalkoztatás növeléséhez, s megfelelő munkahelyet biztosítsanak a kerületi lakosok és a máshonnan dolgozni ide járók számára. Igyekszünk ösztönözni és segíteni a vállalkozásokat abban is, hogy nagyobb figyelmet fordítsanak a környezetvédelemre, a városkép alakítására, a munkavédelemre, dolgozóik szakmai fejlődésére.

Az Igazgatási Osztály vezeti a telepek, az üzletek, a telephelyek, a nem üzleti célú közösségi, szabadidős szálláshelyek, az üzletszerűen végzett társasház-kezelői, ingatlankezelői tevékenység nyilvántartásait, amelyeket közzétesz a honlapon.

 

Ügyintézés

Az Év Üzlete

A kerület lakosságának és az önkormányzatnak egyaránt kiemelkedően fontos, hogy egyre igényesebb, színvonalasabb üzletek működjenek a kerületben. Ezért Az Év Üzlete cím adományozásával is elősegítjük a minőségi kereskedelmet, vendéglátást. A díjnyertes kereskedelmi egység kiválasztását megelőzően a lakókat kérjük arra, hogy tegyenek javaslatot, kit tartanak érdemesnek a kitüntetésre. Célunk, hogy a lakossági igényeket maradéktalanul kielégítő, ügyfélbarát üzletet jutalmazzunk.

Az év üzlete díjazottjai:

 

Egyéni vállalkozók figyelmébe

Egyebek

A Magyar Államkincstár elérhetősége

Az Igazgatási Osztály elérhetőségei

Budapest Főváros
XIII. Kerületi Önkormányzat
Igazgatási Osztály
Cím: 1139 Budapest, Béke tér 1. Postacím: 1555 Budapest, Pf. 10. Ügyfélfogadás: Hétfő: 13:30-18:00
Szerda: 8:00-16:30
Péntek: 8:00-11:30
Telefon: (1) 452-4100 Fax: (1) 452-4172 E-mail cím: igazgatas@bp13.hu Osztályvezető neve: Tátrai Gabriella (1) 452-4100/5060 mellék Kérdése, észrevétele van? Írjon nekünk!